Sommerlejr 2015 med Fan Xiulan

På Martinus Center Klint, med Grandmaster Fan Xiulan

lørdag 19. og søndag 20. september  

  

Kom og oplev 2 intense dage sammen med Grandmaster Fan Xiulan og  andre der træner efter Biyun Metoden. Lejren foregår på Martinus Center Klint, Klintvej 69, Klint, Nykøbing Sjælland. Stedet har i mange år været brugt til spirituelt arbejde og da Fan Xiulan underviste sidste år talte hun om hvor meget stedet hjælper med til fordybelsen i vores træning. Fan Xiulan har  også bemærket at det er et særlig godt energi skabende sted. Pladsen /stedet er godt i forhold til at arbejde med ens livskraft.

Martinus Centret ligger lige ud til havet, så husk badetøj (hvis du bruger det). Der er også mulighed for at gå ture i området aller bare sidde i haven og tage naturen ind. Der er mulighed for at bo og  spise på stedet. Maden er vegetarisk og rigtig velsmagende. En fryd for krop, mave og sjæl. Du kan se med om Martinus centret ved at gå ind på www.martinus.dk

Det koster 1.500 kr at deltage på lejren. Lejren starter lørdag kl 10  og slutter søndag kl 14

Martinus Centret har sendt os følgende prisliste for overnatning og spise på stedet. Det er muligt at ankomme fredag d.18 september. Man skal selv ringe til centeret tlf 3035 6280 og booke rum og mad hos Anders.

Boliger m. fælles bad og toilet: Enkeltværelse – 175 kr. pr. pers. Dobbeltværelse & værelser i sommerhuse – 125 kr. pr. pers.

Boliger m. eget bad og toilet: Enkeltværelse – 250 kr. pr. pers. Dobbeltværelse – 187,50 pr. pers.

Forplejning: Morgenmad: 40 kr, Frokost: 70 kr, Aftensmad: 85 kr

Da centeret har kursus i ugen op til weekenden, vil de gæster, som kommer om fredagen, hovedsageligt blive indkvarteret i boliger med fælles bad og toilet, da deres egne kursister først tjekker ud kl. 12 om lørdagen.

Tilmelding skal ske til Karen Vinding,  Krop@Karenvinding.info samtidig med betaling for sommerlejren – 1.500 kr,  som overføres til:

Fælleskassen reg 8411  kontonr:  4156298

HUSK at skrive dit navn og sommerlejr på indbetalingen ellers kan vi ikke se at det er dig der betaler

Fan Xiulan tilbyder Early Bird tilbud i form af.

  1. Helse gave til en værdi af 300 DKK
  2. En Wai Qi overføring fra Fan Xiulan – som åbner op for ens indre visdom.

Dette gives til alle der melder sig på lejren og betaler 1.500 kr inden d. 21  aug.

Udførligt program kommer senere.