Foredrag om sten og deres helbredende egenskaber

16.03.2018

Dette foredrag er aflyst/udsat til efteråret 2018.

Fredag den 16. MartS 2018 kl 19.00, Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg

Hvem har ikke prøvet at føle sig tiltrukket af en bestemt sten og fået lyst til at putte den i lommen eller tage den med hjem?

Hvis man ved, hvilken sten, der er tale om, vil man blive forbavset over, hvad lige præcis denne ”tilfældighed” fortæller om én selv og den situation, man står i, i øjeblikket.

I Tyskland har Michael Gienger siden 1988 i samarbejde med professionelle fra den alternative verden og interesserede læger, offentliggjort det ene gennemresearchede værk om sten og krystaller efter det andet. Han har udgivet bogen ”helbredende sten og organuret ”som handler om brugen af sten i forhold til kinesisk medicin på en enkel forståelig måde samt utallige andre bøger om sten og krystallers helbredende effekt.

Omdrejningspunktet for Michael Gienger er, at man skal forstå sammenhængen mellem den enkelte sten og dens virkning, samt at man skal kunne bruge dem nemt og enkelt i ens dagligdag og opnå påviselig succes. For den meget interesserede kan han derfor tilbyde en grundlæggende teori om sammenhænge. For den mere praksisorienterede har han samlet (og samler videre hen) erfaringer med anvendelse af sten med det formål at lindre og nogle gange også helbrede konkrete fysiske, følelsesmæssige og mentale problemer.

Som noget helt unikt har han givet udførlige beskrivelser og vejledninger til de forskellige problematikker, således at det er muligt at anvende lige præcis den rigtige sten i det specifikke tilfælde. F.eks. foreslås der op til 4 slags sten til hoste, dog hver med deres specifikke virkning. Alt efter om der er tale om tør hoste, allergipræget hoste, langvarige hosteanfald eller hoste med slim vil hver specifik problematik kræve den helt rigtige sten.

Foredraget vil give en introduktion til ovennævnte teori, men vil især være baseret på praktisk anvendelse af sten og krystaller i dagligdagen. Grib denne fantastiske mulighed og kom og vær med.

Der vil være ca. 1½ times foredrag og efterfølgende mulighed for at stille individuelle spørgsmål og få personlig vejledning. Alt i alt en varighed af ca. 2 ½ timer.

Praktisk info

Fredag den 16. marts 2018, kl 19.00. Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg. 

 Bjørn Mieritz foredragsholder, oversætter af to bøger: Helbredende sten og organuret, samt Sten og Sundhed.

Gratis for medlemmer af Qigong Biyunforeningen. Gæster 50 kr. betaling kontant ved døren ellers via indbetaling til Fælleskassen reg. nr 8411 kontonummer 4125589. Der vil være mulighed for at købe bøger og sten i pausen.

Venligst tilmelding til Lis Bodil Nielsen via mail adresse på : lisbodil52@gmail.com

Der er let adgang til offentlig transport til Roskildevej 46, tag f.eks. bus 6a til og fra Københavns midtby hvert 6. minut eller bus 4a.

Der er 2 timers parkering på Roskildevej, kunder til Roskildevej 46 kan benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger (der står uvedkommende parkering forbudt, men det gælder ikke vores kunder – vi har ca 10 pladser der). På P-pladsen foran Aldi må man parkere 1 time ad gangen indtil kl. 8 om aftenen. De pladser hvor der står Rød bygning påkræver et særligt parkeringsbevis

Generel info om parkering langs Roskildevej fra Frederiksberg kommune

Parkering på Frederiksberg, er anderledes end resten af København. Du kan parkere op til 2 timer gratis i parkeringszonen på Frederiksberg. Begrænsningen gælder for nedenstående periode, uden for disse tidsrum er der ikke generelle tidsbegrænsninger:
Hverdage kl. 7-24
Lørdage kl. 7-17
Søndage: fri parkering

Der kan købes p-billetter på kommunens hjemmeside.