Velkomstbrev

Velkomstbrev  (Download PDF, 267KB)

BIYUN FORENINGEN I DANMARK

Jan 2015

Biyun-foreningen i Danmark indbyder dig til at blive medlem.

Foreningen, som blev grundlagt i 2003, har til formål at fremme og styrke livskvaliteten både fysisk og psykisk ved hjælp af Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) i almindelighed og medicinsk Qi Gong efter Biyun-metoden i særdeleshed. Dette sker blandt andet gennem foredrag, introduktionsmøder, kurser samt fællestræninger. Enhver der har lært at træne Qi Gong efter Biyun-metoden kan blive medlem. Instruktørerne er uddannet ved Biyun Akademiet af grandmaster Fan Xiulan, grundlæggeren af Biyun-metoden. I januar 2014 har ca. 4.500 mennesker i Danmark lært Qi Gong efter Biyun-metoden.

Vil du være medlem af Biyun-foreningen?

Som medlem opnår du:

  • At få 100 kr. i prisreduktion for alle TKM kurser og sommerlejr
  • At deltage gratis i foreningens fællesstræninger
  • At have mulighed for at deltage i foreningens øvrige aktiviteter
  • At få adgang til foreningens portal via hjemmesiden med eget logøin, hvor du blandt andet kan finde referater, Gröna Draken-bladet og Fan Xiulans breve.

Medlemskab koster 300 kr. i 2017 og 2018.
For at blive medlem, skal du gå ind på foreningens hjemmeside www.biyun.dk, klikke på fanen “Biyunforeningen” og “Sådan bliver du medlem” og følge proceduren. Nye medlemskaber indgået efter 1.10.2017 gælder også for hele 2018.

På hjemmesiden finder du også relevant information om foreningens arbejde, fællestræninger, instruktører og kurser med grandmaster Fan Xiulan.

Den videre træning

Kom og deltag i foreningens fællestræning. Her har du mulighed for at optimere din energi gennem træning med andre. Se på hjemmesiden for aktuelle fællestræninger, tider og steder. Det koster 75 kr. at deltage i træningen – for medlemmer er det gratis!

Den videre fordybelse

Du kan vælge at supplere din Jichu Gong træning med Delfinkraftens, Kvindens eller Fredskraftens Qi Gong. Ellers er de næste trin Dong Gong og De 5 elementers Qi Gong. Det anbefales, at du træner hver metode mindst 100 gange (svarende til 3 måneders træning), inden du lærer en ny metode. Vil du fordybe dig yderligere og eventuelt blive instruktør, er der flere muligheder for kurser. Det kan du finde meget mere information om på hjemmesiden, men du er også altid velkommen til at spørge bestyrelsen om råd og vejledning.

Vi håber du har fået lyst til at være med i foreningen og byder dig hjertelig velkommen!

Bestyrelsen for Biyunforeningen i Danmark
www.biyun.dk